Verzenden & Retourneren

Verzenden
Afhankelijk van de inhoud van uw bestelling zal uw bestelling in één of meerdere zendingen naar het door u opgegeven adres verzonden worden.

De levertijden van de opbergrekken bedragen gemiddeld 15 werkdagen maar kunnen incidenteel langer zijn indien de benodigde materialen niet voorradig zijn. In de zomermaanden (juli en augustus) kunnen de levertijden oplopen tot 6 werkweken in verband met vakantiesluiting van ons bedrijf. Uw bestelling zal zo snel mogelijk door ons worden verwerkt. Levertijden van bestellingen met alleen kratten zijn gemiddeld 5 werkdagen.

Retourneren

Standaard producten zoals kratten en rekken met een standaardhoogte van 130cm vallen onder het herroepingsrecht. Maatwerk, dat wil zeggen rekken waarbij de hoogte van de poten op een door u opgegeven maat zijn gemaakt, is uitgesloten van het herroepingsrecht. Meer informatie over het herroepingsrecht vind u in onze Algemene Voorwaarden.

Bij retourneren geldt dat de retourkosten voor uw eigen rekening zijn. De verzendkosten van Jeiv naar het door u opgegeven adres worden vergoed als u het product retour stuurt.

Het herroepingsformulier vind u hier. (klik op de link)