Maatwerk

Jeiv Opbergsystemen kan alle soorten rekken leveren die u wenst. U kunt in alle maten afwijken.

Een andere hoogtemaat dan de standaard 130cm
De rekken van Jeiv Opbergsystemen kennen een standaard hoogte van 130cm. Deze maat kan in de meeste camper garages worden geplaatst. Mocht u een hogere of lagere garage hebben dan kunnen wij de staanders voor u op de juiste maat maken. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

U kunt de gewenste maat aan ons doorgeven door bij het product de juiste maat te vermelden.

Voorbeeld: u heeft een garage met een totale hoogte tussen bodem en plafond van 120cm. U geeft dan bij de opmerkingen aan: 4 staanders van 120cm. Wij trekken daar dan zelf de lengte van de stelpoten van af zodat het rek goed zal passen in uw garage.

Voorbeeld: u heeft een garage met een sprong erin waardoor u 2 maal een hoogte van 130cm nodig heeft en 2 maal een hoogte van 110cm. U geeft dan bij de opmerkingen aan: 2 staanders van 130cm en 2 staanders van 110cm. Wij trekken daar dan zelf de lengte van de stelpoten van af zodat het rek goed zal passen in uw garage.

Een ander rek
Jeiv Opbergsystemen kan voor u precies het rek maken dat u wenst. Moet uw garage hiervoor ingemeten worden dan kunnen we in overleg kijken wat hiervoor de mogelijkheden zijn. Stuur een email naar: info@jeiv.nl en dan komen we er samen uit!

Let op! Maatwerk is uitgesloten van het herroepingsrecht! Zie ook Verzenden & Retourneren en onze Algemene Voorwaarden.